Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat suspectat că a comercializat droguri unor elevi din cadrul unei unități școlare din municipiul Miercurea Ciuc

Un bărbat este suspectat că a comercializat droguri de risc şi mare risc, acestea ajungând inclusiv la elevi din Miercurea Ciuc, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Harghita.

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu cei ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș și cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Harghita, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, au efectuat 19 percheziții domiciliare, în municipiul Miercurea Ciuc, județul Harghita într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut că, în perioada august-octombrie 2022, un bărbat ar fi procurat cantități importante de droguri de risc și mare risc, pe care le-ar fi comercializat către mai multe persoane, iar o parte dintre acestea ar fi revândut cantitățile de droguri achiziționate, inclusiv către elevi din cadrul unei unități școlare din municipiul Miercurea Ciuc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.