Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbați prinși sub influența alcoolului la volan, la Odorheiu Secuiesc

Polițiștii au depistat doi conducători auto de 25, respectiv de 39 de ani, care conduceau în timp ce se aflau sub influența alcoolului.

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, un echipaj al poliției rutiere din cadrul Poliției Municipiului Odorheiu Secuiesc, a depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din Odorheiu Secuiesc, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Polițiștii au testat bărbatul cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

***

La aceeași dată, în jurul orei 23:00, un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.4 Odorheiu Secuiesc a depistat în trafic, pe DJ131A, în localitatea Mărtiniș, un bărbat de 25 de ani, din localitate, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

În urma testării acestuia de către polițiști cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de aproape 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz, pe numele conducătorului auto polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.