Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbatul găsit decedat sâmbătă seara ar fi fost atacat de urs

IPJ Harghita a transmis că bărbatul găsit decedat sâmbătă într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Suseni ar fi fost atacat de un urs.

Citiți și și Bărbat găsit mort de salvamontiștii din Gheorgheni. Cauza decesului, neclară

„Un bărbat de 69 de ani, din localitatea Suseni, a fost găsit decedat, într-o zonă împădurită, din apropierea localității sale de domiciliu.
Din primele cercetări s-a stabilit că acesta ar fi plecat în cursul dimineții de acasă spunându-i soției ca merge la piață în municipiul Gheorgheni.
Având în vedere faptul că nu s-a întors la domiciliu până în jurul orei 16:00, soția împreună cu doi consăteni s-a deplasat la cabana pe care o deține și care este situată într-o zonă împădurită, iar pe traseu l-au găsit decedat.
Personalul medical care a intervenit la fața locului a stabilit că decesul ar fi putut surveni în urma leziunilor provocate de un animal sălbatic, cel mai probabil urs.”, a informat IPJ Harghita. 

Bărbatul a fost găsit la circa 150 de metri de cabana sa, iar soţia şi cei soi consăteni care o ajutau l-au transportat în imobil, cu speranţa că îl vor salva. În acel moment, la  faţa locului au ajuns poliţiştii, e salvamontiştii și echipa medicală, care au găsit victima în cabană.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, mai precizează IPJ Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *