Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Băuturi alcoolice scumpe furate de un brașovean dintr-un magazin din Miercurea Ciuc

Foto cu caracter ilustrativ/https://www.ziaruldeiasi.ro

 

Braşovean de 43 de ani prins în flagrant de poliţiştii harghiteni, la Miercurea Ciuc, după comiterea mai multor furturi de băuturi alcoolice scumpe. 

La data de 07 iulie 2020, în jurul orei 09:55, Poliția Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată de o localnică despre faptul că, din magazinul la care este angajată, o persoană necunoscută a sustras o sticlă cu băutură alcoolică.

În momentele imediat următoare, atât semnalmentele persoanei care a comis fapta, cât şi datele şi indiciile referitoare la autoturismul folosit de aceasta, au fost transmise patrulelor din teren, sens în care au fost alertate şi alte efective poliţieneşti.

Astfel, în jurul orei 10:15, un echipaj format din doi poliţişti şi un jandarm a identificat şi oprit pentru control, pe strada Vorosmarton Mihaly, un autoturism ce corespundea descrierii şi putea fi cel folosit de suspect.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Brașov, iar în urma controlului efectuat în autoturism au fost descoperite atât sticla reclamată ca fiind sustrasă, cât şi o altă sticlă, ce s-a dovedit a fi sustrasă dintr-un alt magazin.

Ambele sticle au fost restituite de poliţişti reprezentanţilor magazinelor păgubite.

De asemenea, în urma aprofundării cercetărilor şi investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că faţă de persoana în cauză există suspiciunea rezonabilă că ar mai fi comis alte încă două fapte similare, din tot atâtea magazine de pe raza municipiului Miercurea Ciuc.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză şi recuperării integrale a prejudiciului cauzat.

  • IPJ HarghitaFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *