Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Beneficiarii din Miercurea Ciuc: Ministrul Ion Ștefan a semnat ordonanțări la plată de peste 12,3 milioane de euro

Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, a semnat, joi, 7 noiembrie, 117 ordonanțări la plată, în valoare de peste 12,3 milioane de euro, pentru proiecte derulate prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.

Sumele (din FEDR și cofinanțare din bugetul de stat) sunt destinate firmelor private, unităţilor administrativ-teritoriale (UAT), instituțiilor publice şi Agenţiilor de Dezvoltare Regională (ADR), pentru decontarea cererilor de rambursare și de plată depuse la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA).

Am spus că am ca prioritate să urgentăm și să fluidizăm depunerea cererilor de rambursare și de plată a tuturor facturilor restante pentru lucrările şi investiţiile făcute prin programele coordonate de minister, iar suma de 12,3 milioane de euro din POR reprezintă doar o primă tranşă. Plăţile vor continua şi în zilele următoare pentru că interesul nostru este să ajutăm beneficiarii să-şi continue şi să finalizeze investiţiile demarate”, a precizat ministrul Ion Ştefan.

Astfel, au fost aprobate ordonanțări pentru beneficiari din București, Deva, Oravița, Tăuții Măgherăuș, Argeș, Sinaia, Focșani, Bezdead, Făgăraș, Iași, Cisnădie, Piatra Neamț, Dolj, Oradea, Cluj-Napoca, Caracal, Reșița, Lungești, Mehedinți, Vrancea, Zalău, Bicaz, Buhuși, Miercurea Ciuc, Roșiorii de Vede, Bratovoești, Călan, Bistrița, Târgoviște, Luduș și Lungești.

Întreaga listă a beneficiarilor va putea fi consultată pe site-ul ministerului, la rubrica Transparenţă/Plăţi/Plăţi POR.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *