Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Biblioteca Județeană „KÁJONI JÁNOS” își reia activitatea cu publicul de săptămâna viitoare

Foto: http://biblioteca.judetulharghita.ro

 

 

Biblioteca Judeţeană „Kájoni János” îşi reia activitatea cu publicul, începând de luni, 25 mai 2020.

Orarul de funcfionare pentru public: 

luni – vineri, intre orele 08:00 -12:00 si 13:00-16:00.

 

Publicul cititor va fi informat despre programul bibliotecii prin pagina web a bibliotecii şi prin Facebook.

 

Detalii:

La acest moment asigurarea sănătăţii publicului şi a angajaţilor este obiectivul prioritar al instituţiei noastre. De aceea, va fi o deschidere graduală, în etape şi între anumite intervale orare. Astfel se vor plasa la loc vizibil anunţuri scrise privind regulile de distanţare fizică şi cele de acces în incinta bibliotecii.

1. Va fi un acces limitat, impus de condiţiile speciale prin care trecem. Amintim doar câteva dintre acestea:

2. Limitarea accesului publicului vizitator, astfel încât să fie asigurată o distanţă de minimum 1,5 metri între oricare două persoane sau 4 metri pătraţi pentru fiecare vizitator.

3. Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/non-medicală) pe toată durata vizitei în bibliotecă. Menţionăm că instituţia noastră nu pune la dispoziţia utilizatorilor măşti medicale.

4. Vizitatorii îşi vor dezinfecta mâinile cu soluţii avizate, puse la dispoziţie la intrarea în incintă. La intrarea în bibliotecă se va efectua un triaj observaţional şi nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de afaceţiuni respiratorii (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată).

5. Accesul în interiorul bibliotecii se va realiza după verificarea temperaturii (care nu trebuie să depăşească 37,3 grade Celsius). Astfel, nu va fi permis accesul simultan a mai mult de două persoane pentru fiecare secţie şi vă rugăm să respectaţi pauza de dezinfecatre a spaţiului de lucru.

6. Pentru a evita aglomeraţia şi pentru a asigura o protecţie atât pentru utilizatori, dar şi pentru angajaţi recomandăm o programare telefonică sau pe email. Astfel, cititorii pot comunica titlurile solicitate, afla disponibilitatea acestora, dar şi când pot veni la bibliotecă să ridice cărţile.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *