Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bienala fotografică a Ţinutului Secuiesc, ediţia a II-a

În data de 5 noiembrie 2015, de la ora 18,00 la Galeria de Artă a Consiliului Judeţean Harghita va avea loc vernisajul expoziţiei Bienalei fotografice a Ţinutului Secuiesc – ediţia a II-a.

Vernisajul de la Miercurea-Ciuc este al doilea punct de oprire al expoziţiei itinerante, deoarece prima expoziţie şi festivitatea de decernare a premiilor de la Sfântu-Gheorghe a fost unul dintre cele mai marcante momente din cadrul Zilelor Ţinutului Secuiesc, ediţia a VI-a.

La bienala internaţională fotografică organizată sub patronajul profesional al Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR), Federației Mondiale a Artiștilor Fotografi Maghiari și a Federației Internaționale de Artă Fotografică (FIAP)  s-au înscris 148 de persoane din 18 ţări, cu un număr de 1.538 lucrări.

Organizatorii bienalei şi ai expoziţiei sunt: Consiliul Judeţean Harghita, Centrul Cultural Judeţean Harghita, Clubul de Artă Fotografică Camera Club Siculorum, Consiliul Județean Covasna și Centrul de Cultură al Județului Covasna.

plakat a3 (2)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *