Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bilanțul zilei de ieri, 1 august: 12 persoane asistate medical de echipajele SMURD

În ultimele 24 de ore, echipajele operative au fost prezente la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență.

Intervențiile înregistrate în cursul zilei de ieri, 1 august, au constat în acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD (12 cazuri).

Unul dintre evenimente a fost un accident rutier produs pe DJ 125, pe raza localității Sândominic, în care au fost implicate două autoturisme, în urma căruia, un bărbat, de 61 ani, a suferit leziuni corporale. Victima a fost extrasă din autoturism de către echipajul SAJ Sândominic, cu ajutorul a 2 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, aflați în timpul liber: plt.adj. Pop Cristian și plt.adj. Fodor Răzvan. Ulterior, persoana a fost preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Miercurea Ciuc.  

 De asemenea, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice (urși), în Sub Cetate (comuna Zetea).

În continuare, pompierii militari rămân la datorie, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate.

  •   COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.