Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bilanțul zilei de marți, 1 noiembrie: Cinci persoane aflate în dificultate au fost asistate medical de echipajele SMURD

  • Bilanțul zilei de ieri (01.11.2022): Cinci  persoane aflate în dificultate au fost asistate medical de echipajele SMURD

O pondere de peste 80% din totalul intervențiilor a constat în acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD. De asemenea, pompierii militari harghiteni au acționat pentru deblocarea ușii unui apartament, în municipiul Miercurea Ciuc.

Echipajul de prim ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc a intervenit seara trecută, în jurul orei 18:45, la un accident rutier produs în urma coliziunii dintre două autoturisme, pe DN 13A, km 14. În urma impactului au rezultat două victime. Colegii noștri au evaluat și au acordat asistență medicală de urgență la fața locului unui conducător auto, de 39 de ani, care acuza dureri la nivelul coloanei cervicale, ulterior acesta fiind transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.     

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE  ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.