Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Borboly Csaba la spital, în vizită la bărbatul atacat de urs

Săptămâna trecută un bărbat de 26 de ani a fost atacat de un urs într-un lan de porumb. Bărbatul, împreună cu Asociația Vânătorilor au organizat o acțiune pentru a alunga mistreții de pe lanul de porumb a acestuia din Jolotca (Ditrău). În timpul acțiunii oamenii au avut parte de o surpriză neplăcută, nu au găsit doar porci mistreți, ci și urși.
Victima s-a aflat cu vânătorul și coordonatorul acțiunii, Tamas Lajos când s-a întâmplat atacul. Tamas Lajos a povestit că este un adevărat miracol că mai sunt în viață, având în vedere circumstanțele. Când se aflau în lanul de porumb au auzit zgomotul făcut de urși, singurul lucru care l-a liniștit pe vânător a fost faptul că aveau mai mulți câini de talie mare în jurul lor. Când s-au apropiat urșii, câinii s-au speriat și au fugit de lângă stăpâni. Din senin au apărut trei urși în jurul lor, vânătorul a reușit să sperie doi dintre ei, trăgând în aer cu gloanțe de cauciuc, însă unul nu s-a speriat și la atacat pe bărbatul de 26 de ani. Vânătorul a reacționat repede și a schimbat glonțul de cauciuc cu un glonț metal și a reușit să omoare animalul, salvându-l pe proprietarul lanului de porumb din ghearele animalului.
După câteva zile Borboly Csaba a vizitat victima, care este în afara oricărui pericol, în spitalul din Gheorgheni . Mai târziu președintele consiliului județean, Borboly Csaba, s-a deplasat la fața locului împreună cu primarul din comuna Ditrău și  vânătorul Tamas Lajos. Borboly Csaba a promis că va încerca să facă schimbări pentru ca acești oameni să nu mai lucreze o vară întreagă degeaba pentru o recoltă foarte slabă. De asemenea are de gând să legalizeze împușcarea mai multor urși, față de cota actuală.
Acum două săptămâni a fost atacată și o fetiță din Băile Tușnad, ea a fost vizitată de Borboly Csaba? Sau acest gest a fost făcut doar pentru a strânge cât mai multe voturi la alegerile care vor avea loc în această toamnă? Timpul se scurge, alegerile se apropie…
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.