Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Reprezentanții Agent Green, așteptați în Harghita pentru a cunoaște realitatea cu privire la situația urșilor

ONG-ul Agent Green a luat în repetate rânduri poziție cu privire la situația urșilor, lansând o petiție pentru demiterea  Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Tánczos Barna.

Pentru a lua pulsul real al situației, Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, i-a invitat pe reprezentanții Agent Green să petreacă câteva zile în județul Harghita.

Invitația a fost acceptată de  reprezentanții Agent Green, astfel că, în data de 23 iulie vor avea loc întâlniri de lucru în mai multe locații în care problema urșilor este accentuată.

Având în vedere toate acestea, Consiliul Județean Harghita a pregătit un chestionar pentru populație și părțile interesate, cu scopul de a identifica locațiile și gospodăriile unde au fost înregistrate pagube generate de animalele sălbatice,  pe care Agent Green ar  trebuie să le cunoască.

Chestionarul poate fi completat AICI

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, consideră că această vizită este o oportunitate excelentă pentru ca reprezentanții Agent Green să ia contact cu realitatea locală, să discute cu victimele atacurilor urșilor și  cu fermierii cărora le este teamă să mai cultive pământul sau să crească animale.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *