Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Braconaj. Prinşi de poliţişti cu un căprior împuşcat, deși aveau autorizație de vânătoare pentru alte specii

Aveau autorizaţie de vânătoare pentru mistreţ şi vulpe, dar au fost prinşi de poliţişti cu un căprior împuşcat.

La data de 31.05.2020, în timpul unei acţiuni specifice desfăşurată pe raza comunei Plăieşii de Jos, poliţiştii harghiteni au identificat doi localnici, unul de 21 iar celălalt de 30 de ani, care aveau asupra lor un căprior împuşcat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un alt localnic ar fi împuşcat căpriorul, respectiv un bărbat de 43 de ani, deţinător legal de arme şi muniţii.

De asemenea, cel în cauză avea şi autorizaţie de vânătoare valabilă, dar numai pentru speciile mistreţ (vier) şi vulpe.

În aceste condiţii au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor vânatul împuşcat ilegal, arma de vânătoare cu glonţ şi 55 de cartuşe cu glonţ aferente, permisul de vânătoare şi autorizaţia de vânătoare.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept, braconaj cinegetic şi complicitate la braconaj cinegetic.

  • IPJ HarghitaUn comentariu la “Braconaj. Prinşi de poliţişti cu un căprior împuşcat, deși aveau autorizație de vânătoare pentru alte specii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *