Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bugetare participativă în Harghita. A început etapa de votare a proiectelor

Prima ediție a bugetării participative a județului Harghita a ajuns la etapa de votare a proiectelor. Începând cu data de 12 august se poate decide care dintre cele 22 de  proiecte eligibile vor fi implementate de Consiliul Județean Harghita.

Cele 22 de proiecte eligibile au fost plasate pe platforma https://judetulharghita.ro/buget-participativ/ , astfel, după înregistrare, fiecare cetățean al județului poate alege un singur proiect până la data de 11 septembrie.

Este important de știut că majoritatea proiectelor validate pot fi realizate în parteneriat cu administrațiile publice locale, de aceea este necesar ca solicitanții să depună o scrisoare de intenție pentru parteneriat până pe 22 august, iar dacă proiectul este declarat câștigător prin vot, acordul de principiu va intra în vigoare.

Proiectele câștigătoare vor fi selectate în ordinea numărului de voturi, indiferent de domeniul din care fac parte, până la epuizarea sumei de un million de lei, prevăzut în regulamentul programului , consiliul județean  își rezervă dreptul de a diminua suma estimată a ultimului proiect câștigător până la epuizarea bugetului participativ.

  • informații furnizate de Biroul de presă al Consiliului Județean HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.