Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bursa locurilor de muncă de la Miercurea Ciuc şi Odorheiu Secuiesc: 75 de persoane, selectate pentru un interviu suplimentar sau o probă de lucru

Peste 320 de persoane au participat la Bursa generală a locurilor de muncă organizată vineri, 20 mai, în Miercurea Ciuc şi Odorheiu Secuiesc.

Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Harghita, la eveniment au fost prezenţi 30 de angajatori, care au oferit 307 locuri de muncă.

Din cele 307 locuri de muncă 103 au fost oferite de angajatorii din Miercurea Ciuc şi 204 de angajatorii din Odorheiu Secuiesc.
Angajatorii au selectat 75 de persoane pentru un interviu suplimentar sau pentru o probă de lucru: 49 au fost la Miercurea Ciuc şi 26 la Odorheiu Secuiesc.

Locurile de muncă au fost din cele mai diverse: de la zidar, fierar betonist, lăcătuş mecanic şi operator confecţioner industrial îmbrăcăminte, până la agent vânzări, ospătar, bucătar, operator calculator sau designer grafică.
Totodată, au existat şi oferte pentru absolvenţii de studii superioare, cum ar fi inginer sau subinginer mentenanţă, specialist securitatea muncii, inginer în industria alimentară sau consilier juridic.

La bursa din Miercurea Ciuc și-au căutat loc de muncă și elevi din ultimul an ai Școlii Profesionale Specială „Sfânta Ana” din Miercurea Ciuc, dar și persoane private de libertate din Penitenciarul Miercurea Ciuc, care urmează să fie liberate în perioada următoare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.