Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cal, scăpat de sub control, a intrat cu căruța în curtea unei biserici şi a acroşat un autoturism parcat

Un bărbat din comuna Frumoasa s-a accidentat uşor după ce a sărit din căruţa al cărui cal, scăpat de sub control de un consătean, a intrat în curtea unei biserici şi a acroşat un autoturism parcat

La data de 12.03.2016, în jurul orei 10:30, A.I. de 41 de ani, din comuna Frumoasa, în timp ce conducea o căruță trasă de un cal pe D.N. 12A, dinspre municipiul Miercurea-Ciuc, la un moment dat a scăpat de sub control calul, care a efectuat un viraj la dreapta spre strada Bisericii, apoi a intrat în curtea unei biserici.

Până la intrarea în curtea bisericii pasagerul B.J. de 41 de ani, localnic, a sărit din căruță, iar în cădere s-a lovit la piciorul drept, după care căruța a acroșat un autoturism, care era parcat regulamentar.

În momentul producerii accidentului, din care au rezultat şi pagube de aproximativ 1.000 de lei, pasagerul avea 0,15 mg/l iar căruţaşul 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.