Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Campania de informare preventivă „Nu încărca butelia la staţia GPL!”

Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat, în parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, desfășoară campania de interes public „Nu încărca butelia la stația GPL!”, ca urmare a vulnerabilităților identificate în rândul populației, în ceea ce privește cunoașterea riscurilor la care este expusă în situaţia în care apelează la încărcarea buteliilor de aragaz de la SKID-urile auto.

Necesitatea derulării campaniei se fundamentează pe situațiile înregistrate la nivel național, evenimente care s-au soldat cu pierderi de vieți omenești, răniri sau pagube materiale însemnate.

Formarea comportamentului preventiv și culturii de securitate în rândul populației constituie un obiectiv prioritar, acest deziderat putând fi realizat doar prin acțiuni informativ-preventive susținute și derulate pe o perioadă îndelungată.

În acest sens, Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat a întreprins demersurile necesare pentru obținerea din partea Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) a recomandărilor specifice către radiodifuzori și televiziuni pentru sprijinirea difuzării celor două spoturi (audio și video) aferente campaniei.

În urma analizării materialului transmis, CNA a adoptat și emis Recomandarea nr. 6/2019 și Recomandarea nr. 16/2019, documente pe care le transmitem atașat prezentului comunicat.

Astfel, pentru asigurarea continuității în diseminarea mesajelor informativ-educative către cetăţeni, vă adresăm rugămintea difuzării celor două spoturi la nivel local, acestea putând fi descărcate, timp de 6 zile, accesând următoarele link-uri:

VIDEO: https://we.tl/t-ulxnPeqAXh

AUDIO: https://we.tl/t-1jsMGe51Q3

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *