Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Campioana și vicecampioana României la hochei pe gheață – Sport Club Miercurea Ciuc, respectiv Corona Brașov Wolves, susțin primele jocuri din Erste Liga

Campioana și vicecampioana României la hochei pe gheață, Sport Club Miercurea Ciuc, respectiv Corona Brașov Wolves, vor debuta, vineri, în ediția 2018-2019 a competiției Erste Liga. Ciucanii vor primi, de la ora 18.30, vizita celor de la Ferencvaros Telekom, iar brașovenii vor juca, o jumătate de oră mai târziu, în Austria, contra echipei secundă a clubului Vienna Capitals.
Cea de-a treia reprezentantă a României, Hochei Club Gheorgheni, care participă în premieră în Erste Liga, va susține primul meci duminică, pe teren propriu, de la ora 17.30, contra echipei Ferencvaros.
Competiția a început, duminică, 9 septembrie, până acum jucându-se șase meciuri, în urma cărora, pe primele poziții se află Dunaújvárosi Acélbikak, FTC-Telekom, Debreceni EAC și EV Vienna Capitals, toate cu câte 3 puncte, potrivit radiomures.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *