Canalele de comunicare cu clienții ale E.ON Energie România, indisponibile în perioada 29 iulie – 1 august

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 • Acestea vor fi nefuncționale de vineri, 29 iulie, începând cu ora 12:00, urmare a unor lucrări de mentenanță la sistemul informatic;
 • Sunt afectate platformele digitale, Call Center-ul și magazinele E.ON;
 • Din 2 august, toate activitățile de relații cu clienții vor fi reluate;

Începând de vineri, 29 iulie, ora 12, până luni, 1 august, inclusiv, E.ON Energie România efectuează lucrări de mentenanță la sistemele informatice ale companiei, cu impact direct asupra serviciilor de relații cu clienții.

Canalele de comunicare directă cu clienții: Call Center, E.ON Chat și magazinele E.ON, respectiv platforma digitală E.ON Myline sunt  inaccesibile în acest interval de timp și, astfel, operațiuni precum verificare sold, plată facturi, transmitere facturi etc. vor fi afectate.

Pe durata lucrărilor de mentenanță:

 • Accesarea contului E.ON Myline va fi indisponibilă;
 • Alte servicii online vor funcționa cu intermitențe sau nu vor fi accesibile, de ex. eon.ro/contact;
 • Serviciul Call Center este nefuncțional;
 • Magazinele E.ON vor fi închise publicului;
 • Echipa de consultanți de pe E.ON Chat va fi indisponibilă;
 • Facturile emise nu vor putea fi transmise;
 • Se pot face plăți ale facturilor, dar acestea vor fi procesate ulterior;
 • Linia telefonică dedicată clienților care beneficiază de asistență tehnică este funcțională 24/7 și poate fi accesată sunând la 0232.421.999 (doar de către clienții care au contractat E.ON Serv Express, E.ON Life și E.ON Cool, precum și servicii de furnizare gaze naturale/energie electrică care au și componentă de asistență tehnică pentru a semnala defecțiuni la instalația electrică/de încălzire și la centrala termică).

„Ne cerem scuze clienților pentru această situație și îi asigurăm de faptul că depunem toate eforturile pentru ca serviciile să devină funcționale cât mai repede posibil, acestea fiind programate să fie reluate din 2 august.”, au transmis reprezentanții E.ON.

Despre E.ON Energie România

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,4 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 17 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit peste 1,9 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,7 miliarde de euro.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy