Captură importantă de ţigarete şi alcool realizată de poliţiştii Posturilor de Poliţie Lunca de Jos şi Lunca de Sus

0

Articol disponibil în: Română

La data de 25.05.2015, în jurul orei 11:00, în cadrul unei acţiuni comune desfăşurată pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite cu produse din alcool şi tutun, prin exploatarea cu profesionalism a unor date şi indicii cu valoare operativă, poliţiştii Posturilor de Poliţie Lunca de Jos şi Lunca de Sus au depistat în traficul rutier un autoturism condus de S.T. de 38 de ani, din municipiul Miercurea-Ciuc, iar la controlul efectuat în portbagajul autoturismului au fost descoperite 500 de pachete de ţigări şi 192 de litri de alcool, fără banderolă fiscală, toate aceste bunuri fiind ridicate de poliţişti în vederea confiscării.

Faţă de cel în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit titlului VII, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete, alcool etilic peste 40 de litri, iar la data de 26.09.2015, procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc a dispus măsura controlului judiciar împotriva inculpatului S.T., pe o perioadă de 60 de zile.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy