Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Care sunt criteriile de care să ții cont atunci când alegi un aparat de cafea cu capsule?

Cafeaua este o adevărată artă și pentru a se obține un excelent espresso, trebuie să deții aparatul necesar. Există mai multe modele de astfel de aparate de cafea, dar aparatele de cafea cu capsule par să fie din ce în ce mai populare în ultima vreme.

Deci dacă vrei să savurezi și tu cea mai bună cafea la trezire, ai nevoie de aparate cu capsule

Sunt aparate moderne, practice și rapide.

Care sunt criteriile de alegere de care să se țină cont?

Există o gamă largă de aparate de cafea cu capsule pe piață, toate foarte moderne. Iată o listă cu criteriile de care să se țină cont atunci când se face o alegere:

Numărul de guri de scurgere: dacă locuiești singur, unul este suficient. Dacă ești în cuplu, un model cu două guri de scurgere va fi mai practic.

Nivelul de zgomot: alege un aparat silențios, astfel încât să nu trezești întreaga casă sau întregul bloc dacă te trezești mai devreme.

Caracteristici: cronometru, programator, suport de cești reglabil, ecran tactil, sistem de alertă pentru curățare, tehnologie anti-calcar, posibilitatea de a pune una sau două cești.

Capacitatea rezervorului de apă. Un rezervor mai mare îți va permite să faci mai multă cafea fără să trebuiască să îl reumpli de mai multe ori.

Înălțimea paharului care va fi plasat sub gura de scurgere.

Consumul de energie: un punct important din motive economice și ecologice. Verifică de asemenea dacă aparatul nu consumă nimic în modul standby.

Designul: dacă ești sensibil la estetică, optează pentru un model ergonomic, cu un aspect îngrijit. Unele modele sunt mai compacte și se potrivesc foarte bine unor bucătării mai mici. De asemenea, se poate alege un model de aparat în armonie cu stilul sau designul bucătăriei.

Capsule compatibile: alegerea unui aparat anume poate limita opțiunile. Unele arome sunt concepute doar pentru un anumit tip de aparat de cafea. Totuși, fii sigur că, indiferent de aparatul de espresso pe care îl alegi, vei avea la dispoziție o gamă largă de arome.

Care este bugetul de prevăzut?

Prețurile unor aparate de cafea cu capsule pot să fie extrem de variate, pot începe de la 150 de lei și pot ajunge până la 3000-3000 de lei, pentru aparatele extrem de performante, cu cele mai cool sau mai bune funcționalități. Pe lângă prețul aparatului, ar fi bine să se studieze și prețurile capsulelor care sunt compatibile cu aparatul.

Capsule de cafea: avantajele

Aparatul de cafea cu capsule este unul dintre aparatele esențiale pentru micul dejun pentru iubitorii de cafea. Într-adevăr, acest tip de aparat are multe puncte pozitive:

  • Îți permite să obții o cafea cremoasă și tare la temperatura potrivită.
  • Ușurința sa de utilizare și viteza de execuție îi vor atrage pe cei care se grăbesc. Poți face un espresso, lung sau scurt, după cum dorești.
  • Este mai silențios decât alte cafetiere automate cu râșniță de cafea.
  • Dimensiunea sa ultra-compactă este ideală pentru bucătăriile mici și pentru blaturile de lucru aglomerate.
  • Este ușor de curățat.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.