Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

”Carte frumoasă, cinste cui te-a scris!”, ediția a XVII-a

Concursul de competențe lingvistice în limba română pentru minorități ”Carte frumoasă, cinste cui te-a scris!”, ediția a XVII-a, se va desfășura în data de 10 mai 2019, la Colegiul Național ”Marton Aron” din Miercurea Ciuc.

Concursul se adresează tuturor elevilor din clasele V – XII de la școlile cu predare în limba maghiară, din județele Harghita, Brașov, Covasna și Mureș. La acest concurs vor participa un număr de 250 de elevi, locurile fiind ocupate în ordinea înscrierilor.

Valoarea premiilor acordate elevilor, ca și excursia de premiere la București, vor fi asigurate de sponsorii și partenerii Concursului: Secretariatul General al României, Instituția Prefectului Județului Harghita, Inspectoratul Județean Harghita, Brașov, Covasna și Mureș, Asociația Comunitară din Miercurea Ciuc, Fundația Colegiului Național ”Marton Aron”.

Înscrierile se fac doar în format electronic prin completarea formularului din Google Drive, între 08 – 18 aprilie.

Regulament de organizare și desfășurare a Concursului de competențe lingvistice în limba română pentru minorități ”Carte frumoasă, cinste cui te-a scris!”

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *