Casa de Copii „Sf. Iosif” din Odorheiu Secuiesc, printre instituțiile care vor primi energie donată de E.ON cu ajutorul românilor, în campania „Dăruiește Lumină”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

  • Compania a suplimentat cu peste 100.000 kWh cantitatea iniţială, pentru a răsplăti efortul fiecăruia din cei peste 12.000 de români care au apreciat, comentat sau distribuit podcasturile „Dăruieşte Lumină”;
  • Totodată, în cadrul colaborării cu Europa FM, E.ON va asigura, o jumătate de an, plata facturilor la energie pentru cinci familii nevoiaşe;

Românii au fost impresionaţi de poveștile instituțiilor prezentate în cele cinci episoade ale podcastului „Dăruiește Lumină” şi, într-un timp record, au distribuit energia donată de E.ON Energie România.

În perioada 6-17 aprilie, aproximativ 12.000 români au apreciat, comentat sau distribuit poveştile emoţionante de pe pagina @Dăruiește Lumină, fiecare astfel de gest însemnând 50 kWh pentru instituţia aleasă. Iar pentru că entuziasmul şi dorinţa românilor de a face bine au depăşit aşteptările, E.ON a suplimentat la peste 600.000 kWh cantitatea de energie donată, cu o cincime mai mult decât cea anunţată iniţial.

În funcţie de opţiuni, cantitățile de energie vor ajunge la fiecare din cele cinci instituții beneficiare, urmând să fie scăzute din facturile de energie electrică sau gaze naturale ale acestora.

E.ON Energie România le multumeşte tuturor celor care s-au mobilizat şi au ajutat, în acest an, să dăruim lumină următorilor beneficiari:

Dăruieşte Lumina este unul dintre proiectele mele de suflet de la E.ON, iar succesul său se bazează pe dorinţa oamenilor de a face bine împreună şi de a fi solidari cu cei care au nevoie. Ca de fiecare dată, şi în acest an implicarea românilor a fost impresionantă şi le mulţumesc pentru că le pasă”, spune Claudia Griech, director general E.ON Energie România.

Totodată, în acest an, E.ON România și ascultătorii Europa FM au dăruit împreună lumină familiilor cu care soarta a fost mai puțin darnică.Timp de jumătate de an, compania va suporta contravaloarea energiei din facturile celor cinci familii câștigătoare în campania derulată împreună.

Începând cu anul 2015, până în prezent, E.ON a oferit prin intermediul acestei campanii 2.350.000 kWh energie pentru 71 de instituții și peste 3.300 de familii nevoiașe.

De la intrarea pe piaţa de energie din România, E.ON a susţinut cu peste 16,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comuni-tăţile în care îşi desfăşoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative fiind de aproximativ 550.000.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy