Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Casa Națională de Comerț din Ungaria s-a lansat și în România

Casa Națională de Comerț din Ungaria (MNKH) și-a deschis prima filială din România în județul Harghita. La ceremonia de deschidere au participat, alături cei de Casa Națională de Comerț din Ungaria, și oficialități ale statului Ungar, ale județului Harghita și  orașului Odorheiu Secuiesc.
Seriozitatea evenimentului și șansele de reușită a inițiativei au fost date de prezența președintelui Consiliului Județean Harghita domnul Borboly Csaba, care s-a arătat cu adevărat interesat de aducerea în județ a câtor mai mulți investitori din Ungaria.

Casa Națională de Comerț din Ungaria (MNKH) a fost înființată de către Statul Maghiar împreună cu Camera de Comerț și Industrie din Ungaria. Pentru a pune în aplicare strategia privind relațiile economice externe ale Ungariei, Casa Națională de Comerț din Ungaria caută noi piețe de desfacere și noi oportunități de afaceri pentru produsele și serviciile de calitate din Ungaria.

Activitatea Casei Naționale de Comerț din Ungaria se bazează în principal pe doi piloni: pe de o parte, reunește și caută în mod continuu firmele maghiare care au produse și servicii de înaltă calitate, adecvate pentru export, capabili să se impună pe piețele internaționale, pe de alta parte, efectuează în mod continuu studii de piață în diferitele țări vizate, dispune de informații cu privire la cererile de pe piețele externe.

La sfârșitul anului 2015, Casa Națională de Comerț din Ungaria are reprezentanțe deschise în 35 de țări, și împreună cu birourile teritoriale ale rețelei de Dezvoltare Comercială Central-europeana facilitează stabilirea și dezvoltarea relațiilor cu partenerii de afaceri locali și astfel asigură firmelor din Ungaria să ajungă cu produsele și serviciile lor pe piețele externe.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.