Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cățelușa „jandarm” Ogepa, ieșită la pensie, și-a găsit o nouă familie

Cățelușa jandarm Ogepa și-a găsit o nouă familie, informează Jandarmreia Română. Timp de 11 ani casa ei a fost la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, iar prietenii ei au fost jandarmii. Ea va parcurge drumul de la Bacău la București, unde va locui de acum înainte. Cu siguranță îi va fi ușor să se acomodeze, pentru că va ajunge tot într-o familie de militari.

De-a lungul carierei ei militare, Ogepa a avut trei conductori care i-au oferit lecții de dresaj și alături de care și-a desfășurat activitatea. A participat la numeroase misiuni, fiind chiar în fruntea blocului de defilare de Ziua Națională sau de Ziua Jandarmeriei. Din cauza vârstei ei, Ogepa nu mai îndeplinește condițiile necesare pentru a putea participa la misiuni.

Mulțumim tuturor celor care și-au exprimat dorința de a-i oferi cățelușei Ogepa un cămin cald! Au fost peste 300 de oameni care și-au dorit să adopte camaradul nostru patruped. Suntem convinși că Ogepa va aduce bucurie în noua ei familie!

a transmis Jandarmeria Română.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.