Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ce își doresc copiii cu adevărat la petrecerile lor cu ocazia zilei de naștere?

Planificarea unei petreceri  aniversare pentru copilul tău poate părea stresantă și consumatoare de timp an de an, dar acele mari petreceri de ziua de naștere pe care le vedem online s-ar putea să nu fie ceea ce își dorește copilul cu adevărat. Planificatorii de evenimente și părinții au constatat că mai mult nu este întotdeauna mai bine când vine vorba de sărbătorirea copilului. Copiii tăi pot spune că vor o zi de naștere uriașă la o sală de jocuri, dar ceea ce își doresc cu adevărat este o sărbătoare mult mai semnificativă și mai puțin haotică. De fapt, menținerea petrecerii mai mică și mai simplă poate avea un impact mai mare asupra copilului tău pe termen lung.

Îndepărtează-te de competiție

Este foarte ușor ca petrecerile de ziua de naștere să devină competitive, sau totul despre statut, în care părinții se întrec pentru orice, de la locație până la cât de luxoase sunt pungile cu cadouri și ce feluri de mâncare sofisticată se vor servi. Însă, totul este să sărbătorești copilul, să te conectezi cu oamenii pe care îi iubești cu adevărat și cei cărora le pasă cel mai mult de tine. Aceasta este familia și prietenii tăi. Nu este vorba despre a impresiona pe nimeni. Dacă este vorba de concurență cu alți părinți, atunci petrecerea nu este despre copilul tău, ci despre alți oameni.

Lasă copilul să colaboreze cu organizatorul de petreceri

În cazul În care apelezi la o firmă organizatoare de evenimente iar copilul tău insistă să ajute la planificarea petrecerii, nu ezita să-l lași să joace un rol important, în funcție de vârsta pe care o are. O modalitate prin care poți să-ți lași copilul să preia conducerea este să aleagă tema petrecerii și implicit articole de petrecere pentru copii pentru a realiza decorul dorit.

Nu invita mulți oameni doar pentru că “așa se face”

Dacă ai un copil mic care nu iubește mulțimile mari, să organizezi o petrecere cu mulți invitați pur și simplu nu va fi distractiv pentru el. Dacă există mulți membri ai familiei și prieteni care doresc să-i aducă urări de bine, ia în considerare invitația lor la tort în weekendul dinaintea zilei de naștere și apoi organizează o mică petrecere pentru copii în weekend-ul următor. S-ar putea să fie puțin mai multă muncă de planificare cu două evenimente, dar astfel copilul nu va fi copleșit în ziua cea mare. De asemenea, adolescenții pot simți că o petrecere aglomerată nu este potrivită pentru ei. Ar putea prefera să facă o activitate specială cu câțiva prieteni în locul unei petreceri pline de viață. O petrecere aniversară nu trebuie să însemne întotdeauna un eveniment cu mulți oameni.

Ține cont de  pasiunile copilului tău

Introducerea intereselor copilului tău in tematica petrecerii este o modalitate excelentă de a face o petrecere specială. Prin concentrarea pe ceva care este important pentru copil vei crea o conexiune puternică cu acesta, iar aprecierea copilului pentru petrecerea oferită va fi maximă.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.