Cele mai mari câștiguri la ruletă ale tuturor timpurilor

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Ruleta este poate cel mai popular joc din cazinouri. Acest joc de noroc exercită o atracție irezistibilă datorită regulilor foarte simple și a șanselor egale pentru toți jucătorii. Din aceste motive, jocul are succes și în format de ruletă online. Cu toate că este adesea ales de jucătorii online, jocul de ruletă are o lungă istorie în spate, iar persoane mai mult sau mai puțin cunoscute au obținut câștiguri considerabile de-a lungul timpului. Iată câteva exemple:

Charles Wells – 2 milioane de franci (1891, Monte Carlo)

Un escroc mărunt pe numele său Charles Wells a câștigat 23 din 30 de spinuri consecutive la faimosul Monte Carlo Casino Resort și a lăsat casa fără bani, ceea ce a dus la oprirea jocului. A revenit mai târziu și a mai câștigat încă un milion de franci, fără a trișa deloc.

Ashley Revell – 270.000 de dolari (2004, Las Vegas)

Un bărbat pe nume Ashley Revell a decis în 2004 să își folosească economiile de-o viață și banii obținuți din vânzarea tuturor posesiunilor sale pentru a paria pe jocuri de noroc la Las Vegas. Norocul i-a surâs și suma pe care a pariat a fost dublată, el obținând 270.000 de dolari.

Chris Boyd – 440.000 de dolari (1994, Las Vegas)

O poveste similară îl are ca protagonist pe programatorul Chris Boyd, care a decis să parieze cei 220.000 de dolari strânși pe parcursul a trei ani. Cazinoul Binion’s Horseshoe Club a fost singurul care a acceptat un pariu atât de mare, iar Boys a reușit să își dubleze suma inițială câștigând, la fel ca Revell, cu 7 de roșu.

Pedro Grendene Bartelle – 3,5 milioane de dolari (2017, Rio de Janeiro)

Bartelle nu este chiar un om de rând. Ele este patronul a treia celei mai mari firme producătoare de pantofi din America Latină și a pariat 35.000 de dolari. A primit înapoi de zece ori mai mulți bani.

Sir Philip Green – 2 milioane de lire (2004, Londra)

Un alt om de afaceri de succes din industria modei, Sir Philip Green, își permite să parieze sume incredibil de mari, anulând chiar și avantajul casei. În 2004, afaceristul cu titlu nobiliar a încasat 2 milioane de lire la cazinoul Les Ambassadeurs.

Mike Ashley – 820.000 de lire (2008, Londra)

Deținătorul a mai multe afaceri și a clubului de fotbal Newcastle United, a decis în 2008 să își sporească averea jucând la ruletă. Momentul a avut loc în 2008, la un cazino privat din Mayfair, unde a pariat doar pe numărul 17 și a plecat cu un profit net de 820.000 de lire – o nimica toată pentru o persoană avută ca el.

Joseph Jagger – 375.000 de dolari (1873, Monte Carlo)

Un gentleman cu cunoștințe de mecanică extinse, Joseph Jagger a mituit niște angajați ai unui cazinou din Monte Carlo să noteze toate rezultatele la ruletă pe parcursul a două săptămâni. A dedus că din cauza unei particularități mecanice, bila pica mai des la anumite numere, revelație care i-a permis să câștige o sumă echivalentă cu milioane de dolari în ziua de azi.

Sir Sean Connery – 27.000 de dolari (1963, Saint Vincent)

Încheiem topul cu un actor celebru, care a fost mai întâi un jucător pasionat. Și talentatul actor a pariat pe 17, la un cazinou din Saint Vincent, Italia, obținând un profit de 27.000 de dolari. Partea interesantă abia vine – bila a picat pe 17 de trei ori la rând, eveniment cu o șansă de 1 la 50.653!

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy