Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Centrul sportiv RideMore, unic în ţară, se va deschide în curând la Miercurea Ciuc

Un centru pentru pregătirea sportivilor din domeniul sporturilor de acţiune, unic în ţară, urmează să fie deschis la Miercurea Ciuc, investiţia fiind susţinută, în parte, cu fonduri alocate de Agenţia Naţională de Turism a Ungariei, transmite Agerpres.

Centrul RideMore are o suprafaţă de 1.600 de metri pătraţi şi cuprinde un skate park, trambuline, cu zonă de ninja warrior, panou de căţărare, sală de yoga, sală de crossfit, dar şi camere de cazare.

sursa foto: RideMore Center/Facebook

La RideMore Center din Miercurea-Ciuc vor putea fi practicate cel puţin cinci discipline sportive, printre care şi sporturi olimpice, respectiv snowboard, pentru care se vor folosi snowboard-uri cu roţi, freestyle schi, BMX, skateboard şi căţărare.

Ideea realizării acestui centru îi aparţine fostului snowboarder Kinda Geza, participant la Jocurile Olimpice, acum antrenor şi preşedinte al Clubului RideMore din Miercurea Ciuc, care a văzut astfel de centre în străinătate şi şi-a dorit să poată face ceva similar în România.

Spaţiul este dedicat atât antrenării sportivilor de performanţă, cât şi celor care doresc să se iniţieze în aceste sporturi sau celor care vor să facă doar mişcare.

Kinda Geza a arătat că doreşte ca centrul să fie deschis tuturor celor care sunt interesaţi, existând intenţia ca tarifele să fie scăzute.

Prezenţa copiilor este foarte importantă, pentru că din rândul celor care vor veni să încerce trambulinele şi să se distreze, vor putea fi aleşi viitori sportivi ai clubului.

Vârsta minimă a celor care vor putea veni la centru este de şase ani şi nu există vârstă maximă, iar copiii vor fi supravegheaţi în permanenţă.

Se speră că deschiderea oficială a RideMore Center va avea loc până la sfârşitul anului.

Investiția se ridică la aproape un milion de euro, din care 700.000 au fost suportați de către Agenția Națională de Turism a Ungariei, iar restul de către Asociația Ride More.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.