Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ceremonial militar de depunere a jurământului de către promoția Centenar

Astăzi, 6 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi (IJJ) Harghita a avut loc ceremonialul militar de depunere a jurământului de către cei 15 subofițeri ai  promoției „Centenarului Marii Uniri”.

După ce în urmă cu câteva zile, au participat la festivitatea de absolvire a cursurilor școlilor de subofițeri jandarmi din Fălticeni și Drăgășani, astăzi, cei 15 noi jandarmi au depus jurământul militar, într-un cadru festiv.

După depunerea jurământului, domnul colonel Iamandi Dan le-a transmis tinerilor jandarmi că ”minim 3 ani de zile veți fi pe baricade aici (…)într-o unitate frumoasă, într-o zonă la fel de frumoasă,(…) aveți aici absolut tot ce vă doriți, de la munți la ape, bazine, la săli de sport, săli de spectacole, deci aveți ce face. (…) Dar mai mult decât atât aveți de partea voastră tinerețea, ce împletită cu experiența corpului de cadre din care de astăzi înainte faceți parte, va face ca într-un final, munca voastră să fie încununată de succes.”

„Am ales Jandarmeria Harghita pentru că mi-am dorit să vin într-un colectiv închegat, un colectiv care să-mi permită să mă dezvolt profesional, într-un climat liniștit și înțelegător.”-sergent major Olariu Alina-Maria.

„Am ales Jandarmeria Harghita pentru că aici este un colectiv foarte bine organizat, foarte închegat, am observat aspectul ăsta din stagiul meu de practică pe care l-am efectuat la Gheorgheni”- sergent major Tinca Mihaela- Lucica.

„Am ales Jandarmeria Harghita pentru că este situată într-o zonă de munte, dezvoltată din punct de vedere turistic, cu oameni calzi și primitori.(…) Cu siguranță mă voi integra foarte repede și îmi doresc ca dezvoltarea mea profesională să fie una de succes.”- sergent major Gavriloaie Lucian- Marian.

Cei 15 subofițeri provin din județele Bistrița- Năsăud, Neamț, Suceava, Botoșani, Brașov, Mureș, Dolj și Harghita.

”Totodată, astăzi i-am urat un bun venit și unei noi colege provenite de la Direcția Generală de Jandarmi a municipiului București. Noi, jandarmii harghiteni le adresăm mulțumiri celor care au contribuit la formarea lor, mult succes în activitatea viitoare și sincere felicitări tuturor!”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.