Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ceremonie militară şi religioasă în cadru restrâns anul acesta de Ziua Armatei României

Foto: Brigada 61 Vânători de Munte ”General Virgil Bădulescu”

 

În acest an, dat fiind contextul actual, precum și necesitatea respectării tuturor măsurilor de prevenire și combatere a virusului SARS-CoV-2 stabilite la nivel local, Brigada 61 Vânători de Munte “General Virgil Bădulescu” nu va mai organiza la Monumentul Ostașului  Necunoscut ceremonia militară şi religioasă.

Cu prilejul sărbătoririi „Zilei Armatei României” – moment cu valoare de simbol în istoria neamului românesc, duminică, 25 octombrie 2020, începând cu ora 10.00, la sediul Brigăzii 61 Vânători de Munte “General Virgil Bădulescu” din municipiul Miercurea Ciuc, va avea loc într-un cadru restrâns, ceremonia militară şi religioasă de comemorare a luptei şi jertfei armatei şi a poporului român pentru libertate şi independenţă, pentru unitate şi integritate naţională.

Ceremonia se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire şi combatere a virusului SARS-CoV-2 şi a restricţiilor care se impun în această perioadă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.