Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Citirea semestrială a contoarelor de apă de la casele din Miercurea Ciuc va avea loc în perioada 15-31 octombrie

S.C. HARVIZ S.A. din Miercurea Ciuc își anunță consumatorii că citirea semestrială a contoarelor  de apă de la casele particulare va avea loc în perioada 15-31 octombrie 2021, conform următorului program:

–    21 octombrie: străzile Gábor Áron, Eroilor, Szász Endre

    22 octombrie: străzile Zöld Péter, Tineretului, Berzei, Bolyai, Porumbeilor, Podișului, Brașovului

    25 octombrie: strada Zsögödi Nagy Imre

–    26 octombrie: străzile Unio, Rândunicii, Libertății, Pomul Verde, Culmei, Pantei

Acei consumatori, la care nu s-a reușit citirea contoarelor, pot transmite  consumurile cel târziu până la data de 31 octombrie  în zilele lucrătoare între orele 7:30 – 15:30 (vineri între 7:30 – 13:30) la numerele de telefon 0266-313636, interior 17; 0758-770039 (inclusiv prin SMS, cu menționarea numelui și adresei) sau prin adresa office@harviz.ro.

Rugăm toți utilizatorii ai serviciilor noastre să faciliteze și să facă posibilă citirea contoarelor, în caz contrar existând posibilitatea acumulării cantităților consumate și nefacturate. Pe lângă faptul, că acest lucru face parte dintre obligațiile Utilizatorului, astfel pot fi evitate neplăcerile privind achitarea unor facturi cu valori consistente. În același timp, vă atragem atenția, că în temeiul art.39 al Legii nr.241/2006 refuzul utilizatorului de a permite accesul Operatorului la dispozitivele de măsurare-înregistrare în scopul efectuării controlului sau înregistrării consumurilor constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5000  lei la 10000 lei.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *