Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

CJ Harghita a pus din nou ochii pe Cheile Bicazului. Prefectul de Neamț: „Aceeași ciorbă reîncălzită”

Consiliul Județean Harghita cere din nou Cheile Bicazului prin tribunale, chiar dacă o sentință definitivă a fost deja dată prin care zona rămâne în granițele județului Neamț, după ani de procese.

„Nu am înțeles, nu au adus nimic nou de această dată. E același proces care a mai fost intentat de către UAT Gheorgheni în trecut pentru cele 700 de hectare. Ori e un subiect folosit în scop electoral, ori are alte alte substraturi pentru că legal vorbind e vorba de același proces verbal de delimitare.

Nu au venit cu nimic nou, doar că în loc să ne judecăm cu Gheorgheniul, proces care a durat din 2011 până recent, unde toată lumea s-a bătut cu pumnul în piept că și-au raportat un mare câștig… S-a speculat mult politic pe acest subiect și se pare că e aceeași ciorbă reîncălzită. Elemente noi nu s-au adus în dosar, exact pe aceleași motive este întemeiat și procesul celor de la CJ Harghita. Probabil când vor fi alegeri se vor trezi unii că se bat pentru granițe. Va fi un mare război mediatic, cel puțin.”, a declarat prefectul de Neamț, Adrian Niță pentru publicația Ziar Piatra Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.