Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cod galben de ploi în Harghita

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi, 8 octombrie, o avertizare cod galben de ploi valabilă până în data de 10 octombrie, care vizează și județul Harghita.

Interval de valabilitate: 08 octombrie, ora 11:00 – 09 octombrie, ora 03:00
Fenomene vizate: p
loi însemnate cantitativ


În intervalul menționat, în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei, local în Moldova, estul și sudul Transilvaniei, precum și în nord-estul Olteniei vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, se vor semnala descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă depăși 25…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

 

Tot pentru perioada 08 octombrie, ora 11:00 – 09 octombrie, ora 03:00, este valabilă și o avertizare de cod portocaliu de ploi pentru  județele Iași, Vaslui, Bacău, Vrancea, Buzău, Covasna și zona de munte a județelor Prahova și Brașov.

      În județele Iași, Vaslui, Bacău, Vrancea, Buzău, Covasna și zona de munte a județelor Prahova și Brașovva ploua temporar abundent, iar prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 40…70 l/mp.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.