Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Colet suspect la gara C.F.R din Odorheiu Secuiesc – Zona a fost izolată

 

ISU Harghita informează asupra faptului că a fost semnalată prezența unui colet suspect în gara C.F.R din Odorheiu Secuiesc: la fața locului s-au deplasat, pentru asigurarea zonei, 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială și o ambulanță SMURD. Poliția Locală și un echipaj SRI se află la fața locului.

De asemenea, IPJ Harghita a transmis următoarele: „La data de 07 iulie 2021, la ora 10:09, IPJ HR a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în zona gării CFR din Odorheiu Secuiesc, situata în zona Beclean, a fost semnalată prezența unui colet suspect.
Zona a fost izolată de către polițiști de siguranță publică.
A fost luată legătura cu Serviciul Român de Informații pentru adoptarea măsurilor din competență.”

Conform ultimelor informați furnizate de IPJ Harghita, coletul a fost ridicat și pus într-o zona de siguranță pentru evaluare. În locul în care era inițial erau mașini parcate. Geanta era goală. De asemenea, a fost găsit și proprietarul, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc,  care spune că pierduse geanta…

 
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *