Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Colet suspect la gara C.F.R din Odorheiu Secuiesc – Zona a fost izolată

 

ISU Harghita informează asupra faptului că a fost semnalată prezența unui colet suspect în gara C.F.R din Odorheiu Secuiesc: la fața locului s-au deplasat, pentru asigurarea zonei, 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială și o ambulanță SMURD. Poliția Locală și un echipaj SRI se află la fața locului.

De asemenea, IPJ Harghita a transmis următoarele: „La data de 07 iulie 2021, la ora 10:09, IPJ HR a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în zona gării CFR din Odorheiu Secuiesc, situata în zona Beclean, a fost semnalată prezența unui colet suspect.
Zona a fost izolată de către polițiști de siguranță publică.
A fost luată legătura cu Serviciul Român de Informații pentru adoptarea măsurilor din competență.”

Conform ultimelor informați furnizate de IPJ Harghita, coletul a fost ridicat și pus într-o zona de siguranță pentru evaluare. În locul în care era inițial erau mașini parcate. Geanta era goală. De asemenea, a fost găsit și proprietarul, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc,  care spune că pierduse geanta…

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.