Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O șoferiță și un căruțaș, implicați într-un accident chiar înaintea zilei lor de naștere

La data de 12 august 2021, în jurul orei 21:55, pe D.N.E. 578, în comuna Cozmeni, s-a produs o coliziune între un autoturism condus de o tânără şi o căruţă condusă de un localnic, ambii având ca şi dată de naştere ziua de 13 august.

„Din primele verificări efectuate de poliţişti rezultă că tânăra de aproape 27 de ani, din comuna Ciucsângeorgiu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.E. 578, dinspre Tușnad spre Miercurea-Ciuc, a intrat în coliziune frontală-lateral dreapta cu un vehicul cu tracțiune animală condus de tânărul de aproape 18 ani, care a pătruns pe drumul european, moment în care se pare că animalul atelajului s-a speriat și a pătruns pe contrasens.
În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea căruţaşului şi a trei pasageri din atelaj, un minor de 10 ani, un adolescent de 16 ani și o minoră de 13 ani, toţi din comuna Cozmeni, conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În schimb, pe parcursul primelor cercetări şi acordării de îngrijiri medicale persoanelor vătămate, s-a constatat că tinerii din căruţă emanau halenă alcoolică.”, a transmis IPJ Harghita.

Atât conducătoarei auto cât şi căruţaşului le-au fost prelevate câte o mostră biologică, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie din sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.