Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Colonelul Stelian Cimpoeşu a revenit la conducerea ISU Harghita

Începând de miercuri, 15 februarie 2023, colonelul Stelian Cimpoeșu a revenit în funcția de inspector șef al ISU „Oltul” Harghita, după ce, în ultimele 9 luni, a fost împuternicit inspector șef al ISU „Neron Lupașcu” al județului Buzău.

 Din luna mai a anului 2022 și până astăzi, colonel Cimpoeșu Stelian a fost împuternicit la comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău, unde a dovedit profesionalism în toate misiunile care i-au fost încredințate și pe care le-a coordonat, luând cele mai bune decizii pentru a-și îndeplini principala menire: apărarea vieții, a mediului și a bunurilor cetățenilor buzoieni. 

 Colonelul Cimpoeșu Stelian, în vârstă de aproape 57 de ani, este un ofițer pompier cu o solidă carieră militară, de peste 30 de ani, întărită și desăvârșită în misiuni complexe de gestionare a situațiilor de urgență.

 A fost numit în funcția de inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita la data de 31.12.2016, iar de astăzi, va prelua efectiv comanda ISU Harghita, care a fost asigurată, până în prezent, de colonelul Dudu Ovidiu, prim-adjunct al inspectorului şef, după ce fostul (î) inspector șef, colonel Luca Adrian a trecut în rezervă, cu drept de pensionare, începând cu 01.02.2023.

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.