Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Combustibil furat pentru o maşină furată, condusă de un tânăr fără permis

La data de 6 decembrie 2021, în jurul orei 14:05, poliţiştii harghiteni au fost sesizaţi de angajaţii unei benzinării din municipiul Miercurea Ciuc, despre faptul că  o persoană  necunoscută, după ce a alimentat cu motorină un autoturism, a plecat într-o direcţie necunoscută, fără a mai achita contravaloarea combustibilului.

„În urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate de poliţişti, autoturismul respectiv a fost depistat în localitatea Voşlăbeni, iar conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 18 ani, din judeţul Iaşi.

Din verificările efectuate în bazele de date, s-a stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din judeţul de domiciliu al tânărului în cauză, care nici nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.”,  a transmis IPJ Harghita.

În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru furt şi conducere fără permis, situaţie în care tânărul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore şi introdus în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, urmând ca la data de 07 decembrie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc să dispună cu privire la măsurile preventive.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.