Comunicat de presă – Exercițiu de mobilizare

0

Articol disponibil în: Română

În perioada 22 – 24 septembrie 2015, în judeţul Harghita se desfăşoară un exerciţiu de mobilizare pentru verificarea stadiului pregătirii populaţiei pentru apărare, condus de Ministerul Apărării Naţionale, în cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne.

Pe timpul exerciţiului, rezerviştilor aflaţi în planurile de mobilizare sunt chemaţi la unităţile militare, pe durata a două-trei ore, în vederea desfăşurării unor activităţii specifice de pregătire şi actualizare a datelor de evidenţă militară, potrivit prevederilor legale în vigoare.

Exerciţiile de acest tip se planifică şi organizează periodic în toate judeţele ţării, în baza aprobării Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, dată cu cel puţin un an înainte de desfăşurare propriu-zisă a acestora.

Eventualele informaţii suplimentare pot fi obţinute prin Biroul de presă al Ministerului Apărării Naţionale, la telefon 021/319.60.22 sau la adresa [email protected].

  

Jean – Adrian Andrei
Prefect

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy