Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Comunicat de presă – Exercițiu de mobilizare

În perioada 22 – 24 septembrie 2015, în judeţul Harghita se desfăşoară un exerciţiu de mobilizare pentru verificarea stadiului pregătirii populaţiei pentru apărare, condus de Ministerul Apărării Naţionale, în cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne.

Pe timpul exerciţiului, rezerviştilor aflaţi în planurile de mobilizare sunt chemaţi la unităţile militare, pe durata a două-trei ore, în vederea desfăşurării unor activităţii specifice de pregătire şi actualizare a datelor de evidenţă militară, potrivit prevederilor legale în vigoare.

Exerciţiile de acest tip se planifică şi organizează periodic în toate judeţele ţării, în baza aprobării Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, dată cu cel puţin un an înainte de desfăşurare propriu-zisă a acestora.

Eventualele informaţii suplimentare pot fi obţinute prin Biroul de presă al Ministerului Apărării Naţionale, la telefon 021/319.60.22 sau la adresa presamapn@mapn.ro.

  

Jean – Adrian Andrei
Prefect
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.