Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Comunicat de presa în legătură cu decizia Tribunalului Harghita de a îndepărta steagul secuiesc din instituția CJ Harghita

Ca politician nu fac două lucruri: nu comentez declarația altui politician, deoarece nu sunt comentator politic și nu sunt nici jurist, deci nu comentez decizia unei instanțe, oricare ar fi tipul acesteia, civilă, penală sau contencios administrativ. Așa voi preceda și în privința deciziei cu steagul, nu o comentez. Când vom primi decizia motivată, serviciul juridic îmi va pregăti pe baza acelei decizii ce trebuie să facem și voi semna propunerea serviciului juridic.

Ca politician, ca ales local nu-mi voi pierde optimismul în privința faptului că această chestiune cu simbolurile locale, inclusiv cu cele care au și un rol identitar pentru o minoritate etnică,  în viitorul apropiat, va primi soluția trainică, neatacabilă, pe baza noii legi a simbolurilor locale care a fost adoptată de către Parlamentul României și pe baza căreia avem o nouă decizie legală, adoptată în privința steagului județului Harghita.

Borboly Csaba,

președintele Consiliului Județean Harghita
Un comentariu la “Comunicat de presa în legătură cu decizia Tribunalului Harghita de a îndepărta steagul secuiesc din instituția CJ Harghita

  1. Mm

    Adica pe el il doare … undeva, s-a votat iar ca ala e steagul judetului Harghita si oricum il va pune inapoi. Jigodii mai mari ca astia nu exista, pun pariu ca vor prinde la guvernare dupa alegeri, in timp ce local nu au facut nimic si nici nu vor face, oamenii trebuie tinuti in saracie si izolare ca sa nu se prinda ca inafara de steaguri nu se face nimic.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.