Comunicat de presă – Infotrafic

0

Articol disponibil în: Română

SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 10,00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (10,00), nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația blocată din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteorologice nefavorabile.

Pe mai multe sectoare ale unor drumuri naționale se semnalează zăpadă (în amestec cu material antiderapant), care măsoară între 1 și 3 cm grosime, astfel: pe DN67C Novaci — Rânca (în județul Gorj), pe DN7A Voineasa — limita cu județul Hunedoara, pe DN1R — în zona localității Beliș (înjudețul Cluj), pe DN2D limita cu jud Vrancea — Ojdula (în județul Covasna), pe DN7C Bâlea Cascadă — Cârțișoara (în județul Sibiu), pe DN12A Miercurea Ciuc (județul Harghita) — limita cu județul Bacău și pe segmentul Ghimeș — Comănești (în județul Bacău), pe DN12C Gheorghieni (județul Harghita) — limita cu județul Neamț, pe DN13A Satu Mare — Vlăhița și pe DN13B Praid — Gheorghieni (județul Harghita), pe DN15 Toplița (județul Harghita)—limita cu județul Neamț, pe DN17 șipe DN18 la Cârlibaba (județul Suceava).

Având în vedere atenționarea meteo cu cod galben, emisă de Administrația Națională de Meteorologie, valabilă până astăzi — 25 noiembrie 2015, ora 14:00, CENTRUL INFOTRAFIC recomandă conducătorilor auto să circule prudent, să reducă viteza de deplasare în zonele cu carosabil alunecos, precum și în apropierea trecerilor pentru pietoni, iar în condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, polei, gheață sau mâzgă să circule cu viteză redusă, adaptată condițiilor concrete de drum. De asemenea, este necesar să păstreze în mers o distanță suficient de mare față de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiții de siguranță, să nu frâneze sau să vireze brusc și să utilizeze, cu precădere, frâna de motor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy