Comunicat de presă – Infotrafic

0

Articol disponibil în: Română

CIRCULAȚIE ÎN CONDIȚII DE CEAȚĂ Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (8:00), pe autostrada A1 Timișoara – Arad, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață, vizibilitatea fiind sub 100 de metri.

În județul Prahova, pe DN1, în zona Predeal, partea carosabilă este umedă, plafonul de nori este coborât, însă vizibilitatea este peste 100 de metri.

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru județele Dolj, Harghita, Timiș și Arad atenționări nowcasting cu cod galben referitoare la ceață, care determină reducerea vizibilității, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637). Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, să nu se angajeze în depășiri riscante și să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ și pe cele de ceață.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy