Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Concursul pentru directori de școli 2022. Număr mic de candidați pe posturile vacante din Harghita

Inspectoratul Școlar Județean Harghita a publicat recent lista finală a candidaților  admiși/respinși la finalizarea etapei de verificare a dosarelor de înscriere, pentru concursul de ocupare a funcțiilor de director și director adjunct. Pe listă apar 42 de candidați validați și unul respins. 

Proba scrisă va avea loc vineri, 18 februarie, începând cu ora 10:00. Accesul candidaților în săli se face în intervalul orar 8:00-8:45. Centrul special pentru derularea probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director director adjunct unitățile de director și director adjunct va fi organizat la Liceul Tehnologic „Székely Károly” din Miercurea Ciuc.

După promovarea probei scrise, un candidat poate opta pentru participarea la proba de interviu pentru cel mult trei funcții de conducere vacante.

La nivelul județului Harghita sunt scoase la concurs 111 funcții vacante de director și director adjunct, din care 67 de funcții vacante de director și 44 de funcții vacante de director adjunct, în unitățile de învățământ preuniversitar de stat. Posturile scoase acum la concurs, potrivit ISJ Harghita, le puteți consulta AICI.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.