Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Concursul pentru directori de școli în Harghita. Rezultatele candidaților după proba de interviu

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Harghita a publicat rezultatele după proba de interviu în cadrul concursului pentru posturile de director şi director adjunct. 

Toți cei șapte candidați prezenți au promovat proba interviului.  Precizăm că doi candidați au reuşit să obţină nota 10 (zece).

Durata probei de interviu este de 60 de minute pentru fiecare candidat, structurată astfel:

a) etapa I – pentru susținerea prezentării candidatului și a strategiei de dezvoltare a unității de învățământ – maximum 25 minute;
b) etapa a II-a – pentru pregătirea și prezentarea modalități de rezolvare a situației-problemă – maximum 20 minute:
c) etapa a III-a – pentru rezolvarea sarcinii de lucru repartizată pentru evaluarea competențelor digitale – maximum 15 minute.

Interviul a încheia acest concurs, iar notele finale vor fi aflate în 30 septembrie, urmând ca numirile în funcții să fie emise în 5 octombrie.

Amintim că în județul Harghita au fost scoase la concurs 89 de posturi, 50 pentru directori și 39 pentru directori adjuncți. (click AICI pentru mai multe detalii)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.