Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Conduceți prudent! Două accidente rutiere au avut loc, în această dimineață, pe drumurile din județul Harghita

ISU Harghita informează că două accidente rutiere au avut loc, în această dimineață, din județul Harghita.

Primul s-a produs pe raza localității Brădești. În eveniment au fost implicate trei autoturisme, rezultând cinci victime, care au fost rănite ușor. Echipajul SMURD a preluat două victime de sex feminin. Celelalte victime au fost preluate de către echipajele SAJ, toate fiind transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Cel de-al doilea accident s-a produs pe raza localității Lacu Roșu, fiind implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă. Echipajul SMURD a asistat medical o persoană, un bărbat, în jur de 70 ani, care, ulterior, a fost preluat și transportat la Spitalul Municipal din Gheorgheni. Pompierii din cadrul Detașamentului Gheorgheni au asigurat măsurile PSI la locul evenimentului rutier.

Județul Harghita se află până mâine, 30.03.2023, ora 09:00, sub incidența unei informări meteorologice ce vizează răcire accentuată, temperaturi între -10 și 0 grade, îngheț la sol și brumă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.