Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Conferința Județeană PSD Harghita

logo-comuncate-psd-e1441285681152Delegații la Conferința Județeană PSD Harghita au analizat activitatea politico-organizatorică desfășurată la nivelul județului, de la ultimele alegeri și până în prezent, apreciind că aceasta a fost una bună și că partidul este bine reprezentat din punct de vedere al numărului de primari și consilieri municipali, orășenești și comunali.

Participanții la Conferința Județeană au precizat că PSD a fost un factor de echilibru, având în vedere specificul județului Harghita.

În cadrul Conferinței a fost ales Consiliul județean al organizației PSD, Comisia de Arbitraj și Integritate Morală și Comisia de Control Financiar.

În funcția de președinte a fost reconfirmat Mircea Dușa, iar în cea de președinte executiv, domnul Petruț Dănuț-Emanuel.

De asemenea, în cadrul Conferinței au fost desemnați delegații la Congresul PSD.

Totodată participanții la Conferința au subliniat importanta guvernării și continuarea acesteia și după alegerile din anul 2016.

Biroul de Presă
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.