Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Consăteni loviți cu toporul de un bărbat din comuna Satu Mare

 

Bănuit de agresiuni comise cu un topor asupra unor consăteni, un bărbat de 47 de ani, din comuna Satu Mare, care a fugit de la locul faptei, a fost prins de poliţiştii harghiteni şi introdus în Arestul I.P.J. Harghita.

La data de 25 octombrie 2020, la ora 10:36, Secţia 4 Poliţie Rurală Odorheiu Secuiesc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre o agresiune comisă la periferia comunei Satu Mare.

La faţa locului, în urma primelor cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că un localnic de 47 de ani, pe fondul unor discutii contradictorii privind pășunatul, i-a lovit cu un topor pe doi consăteni, în vârstă de 47 şi 57 de ani, fapta fiind săvârșită în zona numită Telegseg.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, unde au primit îngrijiri medicale, fără să rămână internate.

Presupusul agresor a fugit de la locul faptei, acesta fiind căutat de poliţişti şi depistat ulterior, iar în urma administrării probatoriului a fost reţinut şi introdus în Arestul I.P.J. Harghita, urmând ca, la data de 26 octombrie 2020, să fie propusă luarea unei noi măsuri preventive de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.