Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Consiliul Județean Harghita caută firmă care să construiască trotuare

Foto cu caracter ilustrativ

 

Consiliul Județean Harghita finanțează lucrările de refacere a trotuarului din localitatea Joseni, de-a lungul drumului județean 126. Valoarea fără TVA a lucrărilor se ridică la 800 mii lei, iar pentru executarea acestora firma va avea la dispoziție patru luni. Firmele care sunt interesate vor trebui să depună documentația aferentă până la data de 20 octombrie.

„Joseniul este punctul de întâlnire a două artere rutiere. La fel ca și drumul național, și drumul județean care traversează localitatea este la fel de intens circulat. Ne dorim ca pe porțiunea din centrul localității să asigurăm condiții de siguranță și pentru circulația pietonală. În acest sens așteptăm ca firmele de specialitate să se prezinte la licitația organizată pentru executarea lucrărilor”, a spus Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita.

Detalii referitoare la licitația publică aflați la link-ul de mai jos:

http://achizitiipublice.judetulharghita.ro/ro/node/3548
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.