Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Consiliul Judeţean Harghita îşi propune creşterea circulaţiei turistice

5938035280_c3a84b2790_bConsiliul Judeţean Harghita îşi propune creşterea circulaţiei turistice şi a numărului de turişti prin achiziţionarea de servicii de promovare şi publicitate în cadrul perioadei de sustenabilitatea a proiectului „Promovarea Festivalului de Muzică Veche”.

În cadrul evenimentului de promovare a festivalului, Consiliul Judeţean Harghita aduce în atenţia publicului Ansamblul Codex, pe data de 23 iunie 2017, în zona Miercurea Ciuc – Tuşnad – Sfântul Gheorghe – Braşov. Iar pe data de 5 iulie 2017, la Cluj Napoca promovează un concert al Ansamblului Codex şi Grundmann Quartett (Germania).

Consiliul Judeţean Harghita precizează că prestatorul care achiziţionează pachetul de servicii se obligă să depună un Raport final de activitate după cele două evenimente. Pe întreaga durată de derulare, firma câştigătoare va desemna o persoană care să asigure buna desfăşurare a evenimentului şi rezolvarea eventualelor incidenţe tehnice conform prevederilor prezentelor necesităţi minime obligatorii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *