Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Consiliul Județean Harghita organizează concurs de proiecte – nuvele și fotografii

Foto: Ziar Harghita

Consiliul Județean Harghita anunță organizarea unui concurs de proiecte, destinat atât amatorilor cât și profesioniștilor. Domeniile sunt: opere artistice, nuvele, întâmplări cu caracter personal (materiale scrise) care au avut loc în ultimele săptămâni și a căror subiect este #suntemacasă, transmite echipa de comunicare a Consiliului Județean Harghita.

Viața noastră s-a schimbat hotărâtor de când ordonanțele militare au impus prevederi importante în scopul încetinirii răspândirii pandemiei: viața noastră socială se rezumă la apeluri telefonice, apeluri video, fotografii, iar dacă dorim să ieșim din casă trebuie să completăm o declarație pe propria răspundere. Însă faptul că trebuie să #suntemacasă are și unele beneficii. Avem mai mult timp pe care îl putem dedica familiei, putem să citim, putem crea!

Având în vedere acestea, 

Fotografiile, albumele foto realizate în ultimele săptămâni care au ca temă centrală #suntemacasă, sunt așteptate în concursul de proiecte.

Valoarea fiecărui premiu: 500 lei.

Data limită: 15 aprilie 2020

Comunicare rezultate: 20 aprilie 2020

(Ne rezervăm dreptul de schimbare a datei de comunicare a rezultatelor, în funcție numărului de proiecte înscrise în concurs!)

Avem rugămintea de a promova acest apel, în limita posibilităților.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *