Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Consiliul Județean Harghita pregătește bugetul pentru anul 2023

  • 𝑇𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑜𝑏𝑖𝑒𝑐𝑡𝑖𝑣𝑒𝑙𝑒 𝑠𝑡𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑒 𝑡𝑟𝑒𝑏𝑢𝑖𝑒 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑖𝑒 𝑚𝑎̆𝑠𝑢𝑟𝑎𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑠̦𝑖 𝑐𝑢 𝑖𝑚𝑝𝑎𝑐𝑡 𝑎𝑠𝑢𝑝𝑟𝑎 𝑑𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎̆𝑟𝑖𝑖 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑢𝑙𝑢𝑖

Vineri, 18 noiembrie, Direcția Economică din cadrul Consiliului Județean Harghita a organizat un seminar la care au participat angajați ai aparatului de specialitate, ai instituțiilor subordonate, primăriilor, reprezentanți ai formelor asociative, pentru a prezenta principalele direcții privind planificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Harghita, pentru anul 2023.

Potrvit lui Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita,  în etapa inițială de planificare bugetară trebuie luate în considerare doar acele obiective prioritare care au un impact semnificativ și măsurabil:  “Este foarte important să ne pregătim pentru a avea un buget de la începutul anului. Challenge-ul pentru anul viitor sunt investițiile și atragerea fondurilor nerambursabile. Totodată, toate programele și investițiile propuse trebuie sa contribuie într-un fel la realizarea obiectivelor stabilite prin cele 13 puncte prioritare”.

În perioada următoare vor fi organizate consultări cu primarii și parlamentarii, obiectivul Consiliul Județean Harghita fiind elaborarea proiectului de buget până la data de 6 decembrie și aprobarea acestuia până la sfârșitul anului 2022.

<
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.