Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Constănțean dat în urmărire națională, găsit în gospodăria unui localnic din Lăzarea

Foto: https://www.google.com/maps

Identificat de poliţiştii harghiteni, un bărbat de 44 de ani, din judeţul Constanţa, dat în urmărire la nivel naţional pentru dispariţie de la domiciliu, a declarat că se va întoarce acasă după ridicarea stării de urgenţă.

La data de 12.05.2020, în jurul orei 11:30, în cadrul unei acţiuni specifice desfăşurată la nivelul Poliţiei Municipiului Gheorgheni, a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din judeţul Constanţa, care nu avea asupra sa nici un document de identitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că persoana în cauză figurează ca fiind urmărită la nivel naţional pentru dispariţie de la domiciliu, din cursul lunii octombrie 2019.

Bărbatul, care a declarat că de la data plecării de acasă a locuit la gospodăria unui localnic din comuna Lăzarea, a dat asigurări că după ridicarea stării de urgenţă se va întoarce în judeţul Constanţa, aspecte despre care a fost informat şi fratele său, cel care a sesizat dispariţia şi a solicitat darea în urmărire.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *